YournameCom © 2007 • Privacy Policy • Terms of Use

 

 

 

 

Aleksander i Kolding Storcenter, januar 2012

 

 

Påskeægget blev fundet - og spist!

 

Rasmus, 3 måneder gammel.

Rasmus  og hans mor besøger Oldemor, nu 7 måneder.

 

 


 

Harry:
Harry er opvokset på Løjt Land og flyttede i 1973 til Hovslund, da han købte Hærulfgade 19.

Margit: 
Jeg er født og opvokset i Hovslund, ligesom min far og hans far før ham... hvor  mange generationer baglæns har vi endnu ikke fundet ud af. Det vil vi undersøge, når vi får mere tid til slægtsforskningen. Min mor er fra Stevning på Als og er ud af en gammel slægt på Smedegården oprindeligt "Schmidt", men gården gik videre til den kvindelige side, så det endte med Thomsen..

Som ægte sønderjyde sætter jeg en ære i at bevare min sønderjyske dialekt, selvom det holder hårdt i disse tider. Vi taler dialekt herhjemme, og vore børn har det som deres 1. modersmål, men om mine børnebørn kommer til at kunne tale sønderjysk, det tvivler jeg meget på, men forstå det bliver de nok mere eller mindre tvunget til!

Mine forældre drev et lille gartneri ved den idylliske del af Hærvejen, få hundrede meter fra Hærulfstenen. Min interesse for have og blomster stammer nok fra den tid, hvor jeg kunne være sammen med min familie om at så, plante og høste både blomster og grønt. Min mor var ferm til udnytte de afgrøder, der ikke blev solgt på GASA eller på torvet i Aabenraa, så af hende og måske også en del fra min bedstemor i Stevning, har jeg også arvet interessen for at sylte, bage og brase, noget der i tidligere tider var en nødvendighed.

Med børnebørnene kommer også de gamle nøkker med strikkepinde og hæklenåle op i mig, så hvad enten vi er på camping - som regel i Skive - eller når der er ild i brændeovnen bruger jeg ledige stunder på garn og nørkelrier, samtidigt med at jeg har pc-eren på skødet. Så, jo, jeg har travlt med at udnytte tiden fuldt ud.  

Marianne:
Marianne blev gift med Jakob Lang Sørensen, Vejby den 9. juli 2011. Inden da har de fået Aleksander, som blev født den 3. juli 2010.

 

Det Jyske Danseorkester stod klart til at tage imod de nygifte efter vielsen på Skive Rådhus, så der blev danset brudevals på torvet foran det gamle rådhus.

Brudeparret forlader torvet sammen med brudepige Lene og chauffør Gunnar (farbror). 

Anette:
Anette blev gift med Lars Høeg Callesen, Toftlund den 5. juni 2010 og begge bærer nu navnet Høeg Riisbøll. Anette og Lars fik den 30. august 2011 en lille dreng, som er døbt Rasmus Høeg Riisbøll.

Det nybagte ægtepar, Vonsbæk Kirke

 

Brudevalsen, Slukefter Kro i Vedsted